Wednesday, 9 December 2009

Colourful Mothercare Shoe



Kasut baby brand Mothercare ~ NOT USED (condition as NEW)
Cuma dah cabut tali tag. Beli untuk Naufal tapi as usual..my boy tak nak pakai.
Size : 13cm (12-18mnth)


SOLD TO EQYN
~Thank you~

Tuesday, 8 December 2009

Adorable Clarks Shoes



Price Selling : RM50
USED but in good condition
Colour : Merah~Meroon
Size : 5 1/2 F (14cm)

Monday, 7 December 2009

Tommy Hilfiger Babies Shoes






Used only 1 time~hari raya tahun ni. Beli untuk my son~Naufal tapi dia pakai kejap je (about 10 minutes) pastu ngamuk2 taknak pakai. Mungkin dia belum selesa nak berkasut, lagipun waktu tu Naufal lom pandai jalan lagi. Now nak pakai pun dah tak muat. Daripada dibiar tak dipakai dalam almari tu, so i decide nak let go this cute shoes...Uwaaa..sedey..sob..sob

Condition almost NEW~No stain~Come with Box
Size 3 (insole measurement 11cm)

Price : RM90 Include POS LAJU


** SOLD to RYAN MUMMYTO **

Tuesday, 1 December 2009

2 IN 1 HARNESS BUDDY~BRAND GOLD BUG

** Naufal wearing 2 in 1 Harness Buddy **

** Front view **

** Back view **

Price selling: RM45 (Bought RM69.90)
** SOLD TO ANIZA MAT NOR/Putrajaya~TQ **
Sangat berguna untuk guide anak yang super-duper aktif (macam putri..hehehe)
Boleh juga digunakan sebagai backpack yang comel utk anak anda.

BEN 10 SANDLE



RM15
SIZE 2
** Beli untuk naufal tapi trsilap saiz n trlalu kecil (Not Used) **

THOMAS SANDLE



RM 18

SIZE : UK7 (insole measurement 15cm)

cute and suitable for boy or girl

Monday, 30 November 2009

USED CANON FILM CAMERA EOS300 FOR SALE!!

Hi all..nak let go my CANON CAMERA EOS300. Kamera ni me beli masa blaja dulu.Kamera ni bukan kamera DSLR okehh..guna FILM. Tapi condition mmg TIP-TOP coz me guna waktu blaja jer. Semuanya masih berfungsi dengan baik dan me dah check dengan teliti sebelum jual.
COD area klang & Shah Alam Sahaja..

Price Selling: RM500 (Bought RM1,280)
** Package includes: Camera + lens + battery pack + bag **

** front view **

** sky view **

** back view **

** inside view **

Friday, 10 July 2009

RM 4
BRAND MOTHERCARE
Size : 3 month

RM 10
BRAND MINIWARE
Size : 3 month

RM 10 ~ Sold Mega
BRAND PRE NATAL
Size : 1y

RM 13 ~ Sold Mega
BRAND PRE NATAL
Size : 1y

RM 16
BRAND OSHKOSH
Size : 12 month - 1y

RM 16
BRAND OSHKOSH
Size : 2y

RM 23 ~ Sold Mega
BRAND SKECHERS ~ 3pc set
( used 1 time only. Look new )
Size : 24 month

Sunday, 5 July 2009

RM 7
BRAND DISNEY
Size : 3y

RM 13 ~ Sold Mega
BRAND PRE NATAL
Size : 1y

RM 8
BRAND SROCKETS
(have a small stain near pocket)
Size : 18mnth

RM 6
BRAND PEEK A BABE
( colour season )
Size : 12 mnth

RM 15
BRAND PONEY
Size : L (2.5y - 3y)